Canonització Carlos de Foucauld

PROGRAMA DE CELEBRACIONS
Avanç del programa de canonització previst a Roma:
.- Dissabte 14 de maig a les 15, 17 i 19 hores: tres espectacles en francés, "Charles de Foucauld, frère universel" (Carlos de Foucauld, germà universal) de Francesco Agnello, a l'església de Sant Lluís dels Francesos.
.- Dissabte 14 de maig a la nit: vigília d'oració organitzada per la diòcesi de Viviers a l'església de Sant Lluís dels Francesos.
.- Dissabte 14 de maig a les 20h30: espectacle en italià, "Charles de Foucauld, fratello universale" (Carlos de Foucauld, germà universal) de Francesco Agnello, en la basílica de Sant Andrés de la Vall.
.- Diumenge 15 de maig a les 9h00/*9h30: missa de canonització en la plaça de Sant Pere, transmesa per Vatican News i tots els seus socis en els continents, en diversos idiomes.
.- Diumenge 15 de maig a les 19h30: Oratori sobre Carlos de Foucauld, realitzat en italià per un grup de joves, en la basílica de Sant Joan de Letrán.
.- Dilluns 26 de maig a les 10 hores: Eucaristia d'acció de gràcies en la Basílica de Sant Joan de Letrán, preparada per la Comissió de Canonització - Família Espiritual, en diversos idiomes.


" Més informació

Los comentarios están cerrados.