Toni Andrés

“Jo sóc la resurrecció i la vida: el que creu en mi, no morirà” (Jn 11,25)
Aquest divendres 27 de març de 2020, a les 00:30, ha mort a la comunitat Assistencial dels Missioners Claretians de Catalunya el pare Antoni Andrés Soler, C.M.F., membre de la comunitat Cúria-Assistencial, a Barcelona, a l’edat de 84 anys. El pare Antoni va saber entendre el ministeri com un servei senzill, humil, sense pretensions, que no es busca a si mateix, sinó que busca servir els altres.
Nascut a la Pobla de Lillet el 31 de gener del 1936, va professar com a missioner claretià el 16 de juliol de 1955, i va ser ordenat prevere l’1 d’agost de 1965. El pare Antoni va viure bona part de la seva vida condicionat per la malaltia. Va prestar servei durant molts anys a l’Editorial Claret en la revisió d’originals i com a corrector. Durant molts anys va acompanyar com a prevere diverses comunitats cristianes. Entre d’altres, i des del seu naixement la segona meitat dels anys seixanta a Barcelona, va acompanyar la Comunitat de Jesús, formada per un grup de laics vinculats a l’espiritualitat de Charles de Foucauld.
Amb motiu de l’actual situació d’emergència sanitària: estan suspeses les celebracions litúrgiques; i els tanatoris de Barcelona han suspès des de diumenge passat les cerimònies i les vetlles. En aquests moments unim-nos en la pregària, entre nosaltres i amb la seva família, per l’agraïment de la vida del nostre bon germà. Ateses les actuals circumstàncies, la missa funeral se celebrarà més endavant i s’indicarà oportunament, des de Secretaria Provincial.
Preguem per ell. Que reposi en la pau del Senyor Jesús, al que va servir en aquesta vida com a missioner claretià.
Secretaria Provincial
Barcelona, 27 de març de 2020

Los comentarios están cerrados.