La nostra amistat és una corda lligada per un nus; Crist: Si nosaltres no volem trencar-lo...

¿Qui ens podrà separar de l´amor de Crist?

Rm 8, 35
 
Catalá
Pere Vilaplana

 

El fundador de:

La Comunitat de Jesús

  

El dia 30 d'octubre de 1932, va néixer a Barcelona, en Pere Vilaplana i Puntí, primer fill de Pere i Neus. Malgrat ser molt petit, la guerra li va quedar gravada a la memòria per situacions familiars difícils. .

 

Llegir més

 

Testament Espiritual:

Estimats germans:

He cregut arribat el moment de redactar aquest testament, no perquè cregui que és arribada la meva hora, ja que aquesta no la sap ningú sinó el nostre Pare del Cel; més aviat ho faig perquè, si aquesta fos arribada, no quedéssiu desemparats, no solament en la part material, ans també en la espiritual.


Llegir més

Espiritualitat
Han influït significativament en la vocació de Pere i el creixement de la comunitat de Jesús, persones molt entranyables, a les que es podria considerar com els pares espirituals:
Charles de Foucauld, Sor Maria Montserrat Capsir, monja de clausura,el P. Estanislau Maria Llopart, monjo benedictí de vida eremítica i Albert Peyriguère. 
 
 carlos de foucauld  estanislao
  sor-maria  albert-pereiguere
Sor Mª Montserrat              Albert Peyriguère
   
Tenim 27 visitants en línia
 
 
 
 
 
Llar Mare de la Comunitat de Jesús Telf: 932 13 41 10
C/ Joan Blanques, 10 / 08012 - Barcelona secretaria@comunitatdejesus.net

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios así como la experiencia del usuario al navegar por la web. Más información. Acepto